Очакваме продължението на Гладиатор с нетърпение не само защото с него

...
Очакваме продължението на Гладиатор с нетърпение не само защото с него
Коментари Харесай

Колко скъп е новият филм за Гладиатор

Очакваме продължението на  " Гладиатор " с неспокойствие освен тъй като с него се е захванал още веднъж Ридли Скот, а и тъй като нямаме нищо срещу да попием още веднъж от духа на Римската империя.

" Гладиатор 2 " - съвсем подготвен

Ридли Скот и огромната му вест

Снимките на кино лентата завършиха предишния месец и в този момент остава да разберем дали режисьорът ще успее да свърши останалата работа в период, тъй като премиерата е планувана още за ноември тази година.

Вторият филм за  " Гладиатор ", който ще е с Пол Мескал в основната роля, обаче изпита доста компликации в процеса на снимане. Първо се случи случай при една от каскадите, приключил за четирима души от екипа с изгаряния в болница.

След това от PETA излязоха с отворено писмо до Ридли Скот, в което настояват, че на снимачната площадка на кино лентата е упражнявано принуждение върху коне и маймуни. Дойде и стачката на актьорите в Холивуд, която стопира основна част от работата по кино лентата.

Тогава Скот реалокира фотосите в Малта, където е снимал подиуми с артисти от масовката, като даже е построил там макет на Колизеума за задачата. Спирането на работата поради стачката е коствало по към 600 000 $ на седмица. В последна сметка, загубите са били в размер на 10 милиона $.
 Ридли Скот и филмът за Bee Gees, с който се захваща след продължението на
С какво се захваща Ридли Скот след " Гладиатор 2 "

Нова биографична история

Всички пречки към снимачния развой са се оказали доста скъпи за Paramount, студиото зад кино лентата. Първоначално бюджетът на продължението на " Гладиатор " е бил в размер на 165 милиона $. Но в последна сметка, той се е разширил до цели 310 милиона $ , написа The Hollywood Reporter.

Защо историците не харесват " Наполеон " и атакуват Ридли Скот

Достоверното предаване на историята е нещо доста мъчно

Така че вторият филм за " Гладиатор " ще трябва да се показа в действителност добре в бокс офиса, с цел да не се окаже на загуба. Иначе казано, би трябвало да бъде по-добър от последния филм на Ридли Скот - " Наполеон ", който завоюва едвам 220 милиона $ от бокс офиса.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР